Întâlnire online cu tema simbolurilor de Paște cu Școala Specială nr. 3 din Bytom, Polonia

Liceul Tehnologic Special “Vasile Pavelcu” a participat în data de 27.03.2024 la o întâlnire online cu tema simbolurilor de Paște, în cadrul proiectului Erasmus+ project no. 2023-1-RO01-KA121-SCH-000139825, ”Enhance my skills for special education, în parteneriat cu Școala Specială nr. 3 din Bytom, Polonia. Într-un cadru prietenos și interactiv, am fost ghidați printr-o serie de activități captivante, gândite cu grijă pentru a ne bucura de farmecul și înțelesul tradițiilor pascale.
Copiii și-au făcut intrarea într-un mod plin de entuziasm, spunându-și numele și făcându-ne să simțim că facem parte dintr-o comunitate prietenoasă și unită. Am avut ocazia să ne bucurăm împreună și să ne cunoaștem mai bine într-o atmosferă de râsete și energie pozitivă. Pe parcursul activității copiii au fost provocați să gândească creativ și să – și folosească imaginația.
O caracteristică remarcabilă a întâlnirii a fost modul în care am integrat cele trei limbi: engleză, limba română și limba poloneză, o oportunitate minunată pentru a învăța și a practica cuvintele în alte limbi. Prin repetarea lor succesivă, ne-am simțit mai aproape unii de alții, construind legături culturale și lingvistice într-un mod distractiv și prietenos.
La finalul întâlnirii, am avut momentul de a ne mulțumi reciproc și de a cânta câte o melodie din fiecare țară. A fost un final perfect pentru o întâlnire plină de bucurie și învățare.
În concluzie, întâlnirea online despre simbolurile de Paște a fost o călătorie minunată în lumea tradițiilor și a cunoașterii, o ocazie de a învăța, de a ne distra și de a construi conexiuni între culturi și limbi.

Mulțumim partenerilor din Polonia pentru această experiență memorabilă!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Archives
Traducere »